Installers

Instalatori

Ferestrele și ușile Aplast sunt construite cu gândul la instalator – simplu de montat, economisind timp prețios la locul de muncă.

Partenerul dvs. din 2002

Echipa Aplast este formată din experți din industrie cu mai mult de 15 ani de experiență. Ei cunosc provocările cu care te confrunți și găsesc modalități de a le aborda.

Știm cât de important este să ne susținem partenerii și că acest lucru ne poate dezvolta afacerea iar asta se bazează pe satisfacția clienților. Un client mulțumit va continua să lucreze cu noi și ne va recomanda în continuare.

Sarcina noastră este de a vinde un pachet complet în jurul produselor noastre prin consultanță specializată, livrări fiabile și servicii post-vânzare orientate către client. Suntem gata să împărtășim cunoștințele noastre pentru a vă ajuta să vă dezvoltați propria afacere.

Contact US

Contact

Luați legătura cu noi și deveniți partener. Fie că sunteți un reprezentant al unui lanț de magazine de bricolaj, un instalator reputat, un inginer civil sau un arhitect, suntem aici pentru a vă ajuta să profitați la maximum de afacerea dvs.

Contacteaza-ne