Din 2002 producerea de ferestre și uși fiabile, accesibile şi durabile pentru clienții europeni.

Puncte de vânzare

Cereți o locație. Probabil că suntem deja acolo.

Aplast în Europa

De la Standard la MoM.

Birouri

Sunteți binevenit în birourile noastre din Europa Centrală și de Est.

Despre noi

Despre noi

Orientare către client

Cu prezență internațională din 2002, suntem un reputat producător de uși și ferestre, specializat în furnizarea către lanturi exigente de bricolaj cu amănuntul în Europa.

Oferim clienților noștri soluții inteligente în materie de calitate, logistică și costuri.

Ne străduim să oferim servicii imbatabile pentru clienți.

Valorile noastre

Valorile noastre

Succesul Aplast este determinat de munca în echipă, fiabilitatea în service și oferirea de soluții partenerilor noștri. Folosind materiale reciclabile și reducând consumul de energie, îi ajutăm pe clienții noștri să-și reducă amprenta de carbon.

Lucrul in echipa

Înțelegem puterea indivizilor, dar credem că există forță în colaborare și muncă în echipă. Ceea ce căutăm este crearea unor locuri de muncă atractive și incluzive, în care oamenii să aibă libertatea de a vorbi și de a se asculta reciproc cu mintea deschisă. Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din zonă, participând activ la dezvoltarea comunității locale.

Fiabilitate

Ne străduim să ne îmbunătățim standardele, înrădăcinându-ne reputația de fiabilitate. Fiecare ne simțim responsabili pentru succesul și progresul colectiv al echipei noastre și ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile și rezultatele noastre. Ne mândrim cu munca noastră, asigurându-ne că serviciile și produsele pe care le livrăm sunt excepționale și complet fiabile.

Orientarea
către client

Noi gândim: concentrarea pe client! Livrăm la timp, la cost și la calitate. Ne propunem să satisfacem nevoile partenerilor noștri și să oferim beneficii prin soluții valoroase și durabile. Înțelegem că fiecare dintre noi are un impact asupra relațiilor cu clienții prin munca pe care o facem. De aceea, acționăm întotdeauna cu integritate și la cele mai înalte standarde profesionale.

Produsele noastre

Linii de produse

Contacteaza-ne

Contactează-ne

Trimite-ne detaliile și ideile tale. Vom fi fericiți să revenim la tine!

    Our company adheres to the highest standards of ethics in doing business with its customers and suppliers, as well as in actions and relationships with all stakeholders. If you become aware of any wrongdoing, we encourage you to report it to compliance@aplast.com. Your message will be treated strictly confidentially and without any delay.