APLAST WOOD INDUSTRY SRL. (“APLAST”) intelege importanta datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care ne asumam angajamentul de a asigura legalitatea prelucrarii acestora de catre noi.

 1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

APLAST si partenerii sai contractuali vor prelucra datele cu caracter personal furnizate in conformitate cu prevederile Regulamentul UE 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR) in scopul administrarii si derularii contractului/comenzii, a gestionarii relatiilor comerciale cu clientul, a precum si alte scopuri in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale pe care compania le are in legatura cu clientii sai.

 1. Accesul la Datele cu Caracter Personal

Accesul la datele dumneavoastra va fi limitat la personalului autorizat, in conformitate cu scopurile prevazute la punctul 1, precum si la personalului ce administreaza sistemele IT. Compania se conformeaza cerintelor GDPR prin pastrarea datelor actualizate, prin modalitatea securizata de stocare si distrugere a datelor, prin colectarea minimului de date cu Caracter personal necesare scopurilor prelucrarilor si prin protectia datelor impotriva pierderii, utilizarii inadecvate, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Compania implementeaza masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal.

 1. Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, acestea pot fi colectate pe telefon, email, fata in fata sau pe site-ul www.aplast.ro.  APLAST le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

 • pentru a va procesa serviciile pe care le solicitati sau le-ati achizitionat telefonic, in sistem on-line sau la sediul companiei si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
 • procesarea solicitarilor de oferta;
 • asigurarea produselor/serviciilor solicitate/achizitionate de dumneavoastra;
 • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
 • facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
 • transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai APLAST;
 • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
 • Intocmirea de diferite rapoarte in vederea derulatii activitatii APLAST.

 

APLAST poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate APLAST si ale site-ului www.aplast.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand APLAST  este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi / dispute privind fraudele, instituțiilor abilitate.

 

 1. Utilizarea datelor colectate.

APLAST poate folosi datele rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

 • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de APLAST;
 • realizarii de informari in scopuri proprii;
 • realizarii de rapoarte / analize;
 1. Cat timp va stoca APLAST aceste informatii?

APLAST va stoca aceste informatii intr-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii sale, atat timp cat consideram ca informatiile ne pot ajuta sa intelegem mai bine cum va putem deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului in care ne solicitati, pe baza unor motive legitime temeinice, sa incetam prelucrarea datelor dumneavoastra. Dincolo de acest considerent, legislatia in vigoare ne poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.

 1. Drepturile dumneavoastra

Cu privire la prelucrarea datelor cu Caracter personal aveti urmatoarele drepturi: de acces si rectificare, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate, dreptul la informare, dreptul de a va opune ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in scopuri de marketing.

Va puteti exercita aceste drepturi in urmatoarele moduri: transmiterea unui email la adresa resurseumane@aplast.com sau transmiteti o cerere scrisa la adresa APLAST WOOD INDUSTRY SRL.,Comuna Ceptura de Jos, Cladirea Aplast, jud. Prohova.  Compania va comunica informatiile solicitate in termen de 30 de zile de la data primiri cererii.

 1. Transferul datelor

Compania poate transfera datele dumneavoastra cu caracter personal catre alti furnizori in vederea indeplinirii scopurilor prevazute la punctul 1.

Acord client:

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal mai sus mentionate

  Nu sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal mai sus mentionate

 

Nume si prenume:_________________ Data:_______________       Semnatura:_______________________